Διαμονή
Εμφάνιση πλοήγησης
Απόκρυψη πλοήγησης

© 2017  Aristoteles Holiday Resort & Spa

Spa πλήρες (60 λεπτά)

Για γυναίκες και άνδρες συνδυασμένο με τα κατάλληλα - κατά περίπτωση - αιθέρια έλαια. Προσδίδει αίσθηση ξεκούρασης από τα πέλματα έως το κεφάλι, ολοκληρώνεται με μασάζ προσώπου για ενυδάτωση & ηρεμία. Μια από τις καλύτερες προτάσεις κατά του άγχους, που χαλαρώνει μυς και νευρικό σύστημα σε διάρκεια μίας ώρας.

Χαλαρωτικό (35 ή 20 λεπτά)

Χαλαρωτικές, ήπιες μαλάξεις σε όλο το σώμα ή σε πλάτη & αυχένα, που ξεκουράζει τους συσπασμένους & σφιγμένους μυς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει ηρεμία.

Θεραπευτικό (35 ή 20 λεπτά)

Εξειδικευμένο μασάζ στο σώμα ή επιμέρους σε πλάτη & αυχένα, κατάλληλο για όσους αντιμετωπίζουν πόνους σε σημεία του σώματος. Συνδυασμός τύπων μάλαξης για ανακούφιση από ένταση ή συσπάσεις μυών, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και αίσθηση ξεκούρασης.

Anti - Stress (20 ή 15 λεπτά)

Ειδικές πιέσεις και θωπείες σε σημεία "κλειδιά" των πελμάτων, του αυχένα & και της κεφαλής ή του προσώπου για απομάκρυνση του stress και του άγχους. Προσφέρει γενικά ένα αίσθημα ευεξίας εξισορροπώντας σώμα, νου & πνεύμα.

Αρωματοθεραπεία (35 λεπτά)

Ευεργετικό μασάζ με αιθέρια έλαια επιλογής (λεβάντα, γεράνι, περγαμόντο, ylang - ylang) με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες (χαλάρωση, τόνωση, ευεξία). Χαλαρωτικό μασάζ που με την εφαρμογή των αιθέριων ελαίων και την εισχώρησή τους στο κυκλοφορικό σύστημα σας χαρίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά πλήρη χαλάρωση & ευεξία, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Fitness (35 λεπτά)

Μασάζ για άντρες, που εφαρμόζεται με έντονες κινήσεις επικεντρώνοντας την προσοχή στα σημεία του σώματος που επιβαρύνονται είτε από έντονη άσκηση, είτε από καταπόνηση. Δημιουργεί ισορροπία ενεργειών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Αντικυτταριδικό (20 λεπτά)

Ειδικό μασάζ αισθητικής σε γλουτούς και κάτω άκρα. Τεχνικές πίεσης και εξειδικευμένων μαλάξεων & πιέσεων συμβάλλουν στην αύξηση της κυκλοφορίας της λέμφου, τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την αποβολή τοξινών.

* όλες οι παραπάνω περιποιήσεις γίνονται με εισαγόμενα προϊόντα από Γαλλία και Ισπανία.

Hide box
EL | EN | DE | RU

Online Booking

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Tel +30 2377 071012
info(at)aristoteles.gr

 by mare-art.com