Διαμονή
Εμφάνιση πλοήγησης
Απόκρυψη πλοήγησης

© 2017  Aristoteles Holiday Resort & Spa

Απολέπιση & Θρέψη (60 λεπτά)

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία, πραγματικής αναγέννησης του προσώπου, πλούσια θρεπτικά στοιχεία, μεταλλικά άλατα και θαλάσσιους καταλύτες από φύκια. Προσφέρει μοναδική συσφικτική και αναδομητική δράση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση και ελαστικότητα.

Ενυδάτωση (50 λεπτά)

Περιποίηση προσώπου, πλούσια σε ιαματικό νερό Matricielle©,αποτελεί την ιδανική λύση, για επιδερμίδες που χρειάζονται άμεση ενυδάτωση και τόνωση. Το πρόσωπο αποκτά άμεσα δροσιά και αίσθηση μεταξένιας απαλότητας και τόνωσης.

Θεραπεία Αντιγήρανσης (50 λεπτά)

Η ιδανική λύση αντιγήρανσης και ενυδάτωσης ταυτόχρονα. Τα ενεργά θαλάσσια συστατικά ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, προστατεύοντάς την από παράγοντες που οδηγούν στην διαδικασία γήρανσης. Τα αναπλαστικά θαλάσσια στοιχεία, βελτιώνουν την αναδόμηση των ιστών του δέρματος και δίνουν μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.

Θεραπεία Σύσφιξης SHOCK (60 λεπτά)

Ένα μοναδικό κοκτέιλ, ελαστίνης, κολλαγόνου και πλακούντα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει υπέρ-σύσφιξη, ενυδάτωση και οξυγόνωση των κυττάρων. Η θεραπεία αυτή παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε θαμπές, ξηρές και γηρασμένες επιδερμίδες όπου τα κύτταρα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργά.

Θεραπεία Anti - Stress (30 λεπτά)

Μια θεραπεία αποτοξίνωσης, θρέψης και καταπολέμησης των πρόωρων ρυτίδων, ιδανική για άτομα με πολύ άγχος και γρήγορους ρυθμούς ζωής. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υποαλλεργικά προϊόντα σχεδιασμένα ώστε να απομακρύνουν τις τοξίνες και να διεγείρουν τις διαδικασίες του κυτταρικού μεταβολισμού. Στο τέλος της θεραπείας γίνεται χαλαρωτικό μασάζ στο πρόσωπο και στον αυχένα με πιέσεις σε σημεία.

Θεραπεία Ματιών SHOCK (30 λεπτά)

Πλήρης θεραπεία ματιών ενυδάτωσης, αντιγήρανσης και καταπολέμησης των ρυτίδων.

Hide box
EL | EN | DE | RU

Online Booking

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Tel +30 2377 071012
info(at)aristoteles.gr

 by mare-art.com