Διαμονή
Εμφάνιση πλοήγησης
Απόκρυψη πλοήγησης

© 2017  Aristoteles Holiday Resort & Spa

Μεταξένια περιποίηση (45 λεπτά)

Ένα ευχάριστο scrub, πλούσιο σε θαλάσσια στοιχεία, άλατα και ιχνοστοιχεία, βοηθά στην απολέπιση και ενυδάτωση του σώματος όπως και στην καλύτερη αποτοξίνωση του από βλαβερές ουσίες. Η θεραπεία συνεχίζεται με την επάλειψη θαλάσσιων καταλυτών, που διεγείρουν την μικροκυκλοφορία του αίματος και προετοιμάζουν το σώμα για το επόμενο βήμα. Ολοκληρώνοντας γίνεται μασάζ με θωπείες με φιλμ ενυδάτωσης & Αντιγήρανσης για λείανση και μεταξένια υφή της επιδερμίδας.

Λασποθεραπεία (50 λεπτά)

Εξειδικευμένη θεραπεία χαλάρωσης, ενυδάτωσης, ανακούφισης πόνων, αποτοξίνωσης και επαναφοράς τόνωσης και ζωντάνιας του σώματος. Αποτελεί ιδανική λύση για ώριμα άτομα και αθλητές με μυϊκούς πόνους. Επίσης καταπολεμά την ψωρίαση.

Απολέπιση & Ενυδάτωση (35 λεπτά)

Ειδική θεραπεία που προσφέρει χαλάρωση & τόνωση μέσα από ένα πρόγραμμα wellness, απολέπισης και επάλειψης με προϊόντα που αυξάνουν την μικρο κυκλοφορία, ενυδατώνουν και προσφέρουν ευεξία και ενέργεια στο σώμα. Μια ιδιαίτερη περιποίηση που χαρίζει ζωτικότητα και ανανέωση. Η παροχή γίνεται είτε σε κλειστή αίθουσα, είτε μέσα στο χαμάμ.

Θεραπεία Θαλάσσιου Αδυνατίσματος (30 λεπτά)

Αυτή η θεραπεία, επιτυγχάνει ομοιόμορφο αδυνάτισμα προσφέροντας παράλληλα αίσθηση ευεξίας, ισορροπίας και ενέργειας - απαραίτητες προϋποθέσεις για ομορφιά και καλή υγεία. Χρησιμοποιώντας προϊόντα εξ' ολοκλήρου από την θάλασσα (φύκια), επιτυγχάνεται διάσπαση λίπους, αποτοξίνωση και αδυνάτισμα των σημείων εφαρμογής.

Hide box
EL | EN | DE | RU

Online Booking

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Tel +30 2377 071012
info(at)aristoteles.gr

 by mare-art.com